top of page

wanneer boeken

Wacht niet te lang met het boeken van een plekje als je in verwachting bent. 

In week 34-36 is vaak de buik mooi zichtbaar en voel je, je energiek. 

Dit lijkt mij een geschikt moment om een shoot in te plannen. Mocht een andere week je voorkeur hebben, kan dat natuurlijk ook! 

Met het fotograferen van de kleintjes, adviseer ik om dit binnen 2-8 weken na de geboorte te doen voor de Newborn shoot. In deze periode zullen ze nog veel slapen. 

reservering newbornshoot

Wanneer je een plekje reserveert plan ik de uitgerekende datum alvast in de agenda. Na de geboorte hoor ik graag zo snel mogelijk van je zodat we een definitieve datum kunnen plannen.

levertijd

Binnen 3 dagen ontvang je alvast een preview van de shoot en na 1 week de complete shoot.

Kosten

De kosten van een fotoshoot zijn v.a. 135 euro inclusief btw en exclusief reiskosten. Buiten een straal van 15km vanaf Schoonhoven, zijn de reiskosten 0,24 p.km.

levering foto's

De foto's worden geleverd in de hoogste resolutie(JPEG) nabewerkt. CR Lifestyle levert geen foto's origineel/onbewerkt. Ik selecteer een mooie selectie van 25 foto's. De foto's worden naar het opgegeven e-mailadres via WeTranfer toegestuurd.

 

gebruik van foto's door de klant

Het auteursrecht van de geleverde bestanden blijft ten alle tijden bij CR Lifestyle. Je koopt de bestanden, niet de rechten. 

 

Ik vind het heel leuk als je ervoor kiest om de foto’s op social media of op een eigen website te plaatsen. Je dient dan wel de naam CR Lifestyle er duidelijk bij te vermelden. Een tag op Instagram (@cr_lifestyle) voldoet ook.

Wat ik wel wil meegeven is dat het niet is toegestaan om de foto’s zelf te bewerken of bij te snijden. Ook is het niet toegestaan om de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden mits we dit samen hebben besproken en hier zwart op wit afspraken over hebben gemaakt. 

Zo lief ✨.jpg
bottom of page